Életmód

Simán lehet, hogy ma megcsalnak

Mindenki legyen résen: állítólag január 9-én van rá a legtöbb esély, hogy meg fognak csalni. Persze az is lehet, hogy te csalsz meg valakit!

Párkapcsolatban élők, kössétek fel a gatyátokat! Vagy legalábbis figyeljetek nagyon oda: január 9-e ugyanis az a nap, amikor a legnagyobb az esélye, hogy a párod megcsal, vagy épp te csalod meg párodat.

Simán lehet, hogy ma megcsalnak 

A házasságban élők számára létrehozott ismerkedési oldal, a Gleeden statisztikái szerint a site-on kezdődő viszonyok 71%-a január 9-én kezd el bimbózni. A januári hónap egyébként nem meglepő: az ünnepek lecsengése és az új év bizonyítottan depressziós hullámot gerjesztenek, nem is véletlen, hogy januárra teszik a Blue Mondayt, az év legdepressziósabb napját is.

A Gleeden adataiból egyébként az is kiderül, hogy leginkább a 39 évesek hajlamosak megcsalni párjukat, és hogy sokkal nagyobb rá az esély, hogy megcsalnak, ha a szüleid is megcsalták egymást.

Szóval semmi pánik, de azért mindenki legyen résen!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top