Életmód

Kocsiban a legizgalmasabb a szex – egy felmérés szerint

Elkészült a legfrissebb szexfelmérés. Megtudhatjátok belőle, melyik fesztiválra járnak a legjobb csajok és pasik. De még az kiderült, kit tartanak a legvonzóbb, illetve legdögösebb sztárnak a magyar nők és férfiak. Sőt a válaszadók szerint kocsiban a legizgalmasabb a szex.

A Csajok és Pasik egy év alatt több mint 12 ezer vállalkozó kedvű nőt és férfit kérdezett meg ismerkedési és szexuális szokásaikról. A felmérésből megtudhatjátok, a válaszadók szerint mely eseményeken találni a legtöbb bomba nőt és a legvonzóbb pasikat, de a legextrémebb szexhelyszínekről is nyíltan beszéltek.

És még a legvonzóbb sztárok névsora is kiderült. Így a magyar nők szerint George Clooney magasan vezeti a legvonzóbb férfiak listáját, őt követi Johnny Depp, míg a harmadik helyre friss Golden Globe-díjas Ryan Goslingot szavazták meg.

via GIPHY

A sármos sztárok ellenére a magyar nők többsége a mackós, “aputestű” férfira, vagy éppenséggel az öltönyös üzletemberre és a még mindig kedvelt macsó pasira vágyik. A férfiak pedig a “szomszéd lány-típusú” és a sportos csajokat részesítik a leginkább előnyben. És hogy a magyar pasiknak melyik sztár színésznő jön be a leginkább? Nos, a válaszok alapján kedvenceik sorrendben: Scarlett Johansson, Katy Perry és Jennifer Lawrence.

via GIPHY

A válaszadók fele szerint a legjobb csajokkal és pasikkal a balatoni fesztiválokon lehet megismerkedni. Ennek ellenére a többség (73 százalék) úgy nyilatkozott, még nem volt fesztiválon kezdődő kapcsolata.

A felmérésből azt is megtudhatjátok, a magyarok ideálisnak azt a párkapcsolatot tartják, melyben hetente többször, 20 százalék szerint pedig mindennap szexelnek a párok.

A Csajok és Pasik válaszadói szerint a szex az olyan extrém helyeken a legizgalmasabb, mint az autó vagy a lift, de népszerűek a lépcsőházak, a medencék, buszok, játszóterek, sőt még a kilátóhelyek is. És sokan gondolják úgy, hogy 2017 igazán kalandos évnek ígérkezik.

(444)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top