2017. 08. 18. Ilona

Edzés otthon: izzasztó kardió 5 perc alatt – videó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Csak az NLCafé olvasói próbálhatják ki Balogh Rita kardiógyakorlatait, nemrég megjelent fitnesz DVD-jéről. Ez az ötperces részlet is garantáltan megizzaszt, csináld végig többször!
2017. 01. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ha szereted a kardiót, vagy szeretted volna kipróbálni, de eddig kimaradt, most otthon belevághatsz. Balogh Rita új DVD-jéből mutatunk egy ötperces részletet: vannak benne dinamikus ugrások bokszos jellegű ütéskombinációkkal.

 

Itt pedig egy másik videót ajánlunk Balogh Ritától: hasizomedzés otthon. Ha viszont a lábadat szeretnéd erősíteni, próbáld ki ezt az otthoni edzéstervet is. Sőt ha párban edzenél otthon, arra is van ötletünk. Ha pedig még mindig van erőd, próbáld ki ezt az otthoni popsierősítő tornasort is!

 

 

  

Edzés otthon: izzasztó kardió 5 perc alatt - videó
Balogh Rita fitneszedző, fitneszszakértő tanácsait hónapról hónapra követhetitek a Nők Lapja Cafén. Nemzetközi végzettségű testépítés–fitnesz sportedző. Többéves szakmai tapasztalattal a háta mögött mára az egyik legismertebb új generációs női fitnesztréner. Különböző fitneszmagazinok szakértője. Szerepelt már fitneszmagazin címlapján, és kidolgozta saját életmódprogramját, melyet FittAlak névre keresztelt. A legnagyobb közösségi portálon már közel 60 ezren követik tanácsait. 
 
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus