Életmód

5 állás, ami tökéletes introvertált személyeknek

Az introvertált személyek számára sok munkahely tartogathat kellemetlen szociális kihívásokat. Ha elfogadjuk, hogy bizonyos személyiségtípusokhoz jobban passzolnak bizonyos állások, sokkal jobban érezhetjük magunkat munka közben.

1. Szabadúszó

A saját magad ura vagy, dolgozhatsz otthonról, a saját tempódban. Ez a függetlenség nagyon inspiráló lehet az introvertáltak számára, bár igaz, hogy szabadúszóként kicsit több energiát kell fordítanunk önmagunk menedzselésére, ami nem kimondottan kenyere egy introvertált személynek. De ha már megismertek minket és a munkánkat, minden sínen van!

2. Közösségimédia-menedzser

Azt hinnéd, a közösségi média egy introvertált számára maga a pokol? Épp ellenkezőleg. Az introvertáltak sokkal könnyebben teremtenek kapcsolatot a közösségi médián keresztül vagy telefonon, mint a való életben. Egy ilyen állás abszolút ideális lehet a számukra.

5 állás, ami tökéletes introvertált személyeknek

3. Szoftverfejlesztő

Ehhez persze kell egy csomó tudás, de ha valakit érdekel a terület, mindenképpen érdemes elmélyedni benne. Izgalmas kihívást jelentő, mégis kellemesen magányos munkakör – paradicsomi állapot egy introvertáltnak.

4. Író

Az introvertáltak többnyire könnyebben kifejezik érzéseiket írásban, mint szóban, szóval igazi ajándék lehet számukra, ha ezért még fizetnek is nekik. Lehet végezni otthonról, vagy egy csendes, zavartalan kávézói asztal mellől is!

5. Könyvelő

A számokat sokkal jobban szereted, mint az embereket? A könyvelés világos és racionális szakma, ahol viszonylag kevés szociális készségre van szükség. Ha nem csak introvertált vagy, de igazi matekguru is, akkor ez lesz az álommeló számodra!

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top