Életmód

13 évig volt szexrabszolga Anna

Anna 15 éves volt, amikor elrabolta egy taxisofőr. Mivel a lányt elhagyták a szülei, a nagyanyja meghalt, szinte egyedül volt a világban, nem kereste senki. A perverz, erőszakos férfi 13 évig tartotta fogva. Szörnyű tetteiről a családja is tudott, ám nem tettek semmit.

Anna Ruston (ez a hölgy álneve) könyvben írta le megpróbáltatásait. A nő 13 éven keresztül volt egy Malik nevű taxisofőr szexrabszolgája. Anna alig múlt 15 éves, amikor a férfi elrabolta őt, és onnantól kezdve megfélemlítve, elzárva, rabszolgaként tartotta.

A lányt elhagyták a szülei, nem sokkal később nagyanyja is meghalt. Hogy ne kerüljön intézetbe, egy barátjával élt, innen rabolta el a férfi. A házban lakott még Malik anyja, testvérei és azok feleségei, ám azok nem segítettek a lányon.

Anna könyvéből arról számol be, hogy a férfi naponta megerőszakolta, megverte őt, és volt, hogy más férfiaknak is “kölcsönadta”, gyakorlatilag szexrabszolgaként tartotta fogva a fiatal nőt. Anna egyszer megpróbált elszökni, de amikor észrevették a rokonok, alaposan megverték. A nő négy gyermeket szült fogva tartójának, akiket születésük után a férfi elvett a nőtől. “Amikor terhes voltam, soha nem bántott, de a gyerekeimet születésük után elvitte tőlem” – írja könyvében.

13 évig volt szexrabszolga Anna

Anna az életét a védőnőnek köszönheti, akinek a táskájába belecsúsztatott egy papírt, amiben leírta a szenvedéseit, és hogy fogva tartják. Ennek a nőnek köszönhetően sikerült megszöknie. Mindennek már 16 éve, ám a könyv csak a napokban jelent meg. Anna azóta férjhez ment, négy gyermek anyja, ám korábbi négy gyermekéről azóta sem tud semmit – írja a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top