Életmód

Fogadj be egy állatot idén karácsonykor!

A Rex Kutyaotthon Alapítvány ebben az évben is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kampányát, amelynek keretében decemberre barátságos menhelyi kutyákat és macskákat lehet befogadni.

A Rex Kutyaotthon Alapítvány újpesti állatotthonában, a Rex Állatszigeten várja mindazokat, akik szívesen töltenék egy négylábú családtag befogadásával, megismerésével az ünnepeket – olvasható a szervezet közleményében.

Az adventi időszakban befogadott kutyák és macskák mellé az újdonsült gazdák hasznos ajándékokat is kapnak, sőt a hazaszállításban is segítenek nekik az állatvédők a Rex Állatsziget 25 kilométeres körzetében, illetve annak érdekében, hogy az új jövevény mihamarabb a család teljes jogú tagjává válhasson, az örökbefogadókat Rex Kutyaiskola-bérlet is várja.

Ficsúr is egyike az örökbefogadható jószágoknak (Fotó: Rex Kutyaotthon Alapítvány)
Ficsúr is egyike az örökbe fogadható jószágoknak (Fotó: Rex Kutyaotthon Alapítvány)

Évekkel ezelőtt azzal a szándékkal indította el a programot az alapítvány, hogy otthont találjon a menhelyen élő állatoknak. A rendkívüli örökbefogadási akció keretében az elmúlt öt évben eddig több mint 100 kutya és macska talált gazdára.

Jelenleg több mint 150 kutya és macska él a Rex Alapítvány állatotthonában, az újpesti Rex Állatszigeten. A kampány keretében gazdára váró állatok fényképes és szöveges “bemutatkozása” megtekinthető az alapítvány honlapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top