Életmód

Okostelefon, ami jól áll? (x)

Melyik az a tárgy, ami mindig mindenhol nálad van, szinte lépni sem tudsz nélküle, és ha otthon felejted, még messziről is visszafordulsz érte? Persze hogy a mobilod! Nem csoda, hiszen az okostelefon már rég nemcsak "hasznos kütyü", hanem praktikus és szórakoztató funkciói mellett például mutatós divatkiegészítő is. Öltöztet, de te magad is hozzáöltözhetsz. Ha szeretnéd, hogy minden általad hordott kiegészítő – beleértve az okostelefonodat is – összhangban legyen az öltözékeddel, akkor megtaláltuk számodra a tökéletes választást!
Forrás: Fifty Pairs of Shoes

Forrás: Fifty Pairs of Shoes

Mivel az okostelefonok már szinte maguk is kiegészítőkké váltak, gyártóik is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a dizájnra és a legújabb trendeket követő színválasztékra. A Huaweit az új, varázslatosan szép, kék színű P9 okostelefon tervezésekor az 1960-as évek Andy Warhol-féle pop-art stílusa ihlette meg, így élénkségének köszönhetően ezzel a telefonnal bárhol kitűnhetsz a tömegből. A gyártó a trendi kék szín választásakor is a divat szerelmeseire gondolt: a fémesen csillogó okostelefon tökéletes kiegészítője lehet az öltözékeddel. Bizonyítékul összeállítottunk nektek pár szettet:

 

Okostelefon, ami jól áll? (x)

 

A Huawei P9 azonban nem csak a ruháddal mutat jól: biztonságos és precíz ujjlenyomat-olvasójának köszönhetően nagyon kényelmes és egyszerű használni, ráadásul szupergyors töltő is jár hozzá gyári tartozékként. A P9 dual kameráját a Huawei a legendás kameragyártó Leicával közösen tervezte, különleges technológiájának köszönhetően még rossz fényviszonyok között is szuper képeket készíthetsz vele az Instagram-oldaladra.

Okostelefon, ami jól áll? (x)
 

Az új kék színű P9-et a Telekom üzletei mellett már megveheted a Huawei magyarországi kiskereskedelmi partnereinél is (többek között: Media Markt, Extreme Digital, Euronics, Mall.hu, Emag, Speedshop, First Phone, Aqua Computer és 220 Volt). A telefon javasolt bruttó fogyasztói ára 159 990 forint.

Okostelefon, ami jól áll? (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top