Életmód

Mégsem bűnös a 70 éves nő testét kiröhögő Playboy-modell

Bíróság előtt kellett felelnie a korábbi Playboy-modellnek, amiért lefotózott egy meztelen 70 éves nőt az edzőteremben, majd kirakta Snapchatre, hogy jaj, de undorító.

Az egész úgy kezdődött, hogy a Playmate modell, Dani Mathers kiborult egy edzőteremben, mert látnia kellett egy 70 éves nő testét. Dani, akinek a csinos pofiján és tökéletes testén kívül nincs sok mindene, empátiája biztosan, egyszerűen lefényképezte az edzőtársát meztelenül, és odaírta, ha nekem látnom kell ezt, akkor ti se maradjatok ki belőle. Ez olyan szintű butaság, személyiségijog-tiprás, és árulás a női nemmel szemben, hogy nemcsak én, hanem a fél internet kiakadt, hogy lehet egy ember akkora tahó, mint Dani.

Az eredeti poszt, természetesen kitakarva.
Az eredeti poszt, természetesen kitakarva.

 Az internet teljesen felháborodott a rosszmájú fotón, és azóta tömegesen kezdték támadni a testgyalázó modellt. A legtöbben még csak nem is a rosszindulatot kifogásolták, hanem valaki magánszférájának teljes megsértését azzal, hogy meztelen képet tesznek róla közzé az interneten. Az exmodell azt mondta, csak véletlenül tette nyilvánossá a képet, eredetileg csupán egy barátjának akarta elküldeni, ezért mindenkitől bocsánatot kért.

Dream a little dream of me✨ #RCM @theriotmotorclub @roughchildmoto @isabellebanham #porscheclub @wardallthetime

Dani Mathers (@missdanimathers) által közzétett fénykép,

Az, hogy a fiatal nőt emellett az állásából is elbocsátották, és örökre kitiltották az edzőteremből, ahol a képet lőtte, már csak hab a tortán. És itt még mindig nem ért véget a történet. Július 16-án egy floridai anyuka, aki nem mellesleg évek óta azért kampányol, hogy a nők végre elfogadják a testüket úgy, ahogy vannak, úgy döntött, revansot vesz a testgyalázó modellen.

Christine Blackmon egy olyan képet osztott meg magáról, amit edzés után készített róla a férje, és amin majdnem teljesen meztelen. “Anno könyörögtem neki, hogy törölje ki a képet, mert nem bírtam elviselni a hurkáim látványát. De a férjem meggyőződéssel állította, hogy a testem szexibb nem is lehetne, ezért beleegyeztem, hogy megtartsa.”

testgyalázó modell

 A kép végül  a rendőrségig jutott, ahol eljárást indítottak készítője ellen, mivel törvénytelen bárkiről úgy aktképet közzétenni, hogy az illető abba nem egyezett bele. Dani pedig pontosan ezt tette, ezért mindenképp bírságra számíthat majd: a pénzbüntetés szinte biztos, de tettéért akár felfüggesztett börtönbüntetést is kaphatott volna. Végül nem kapott, mert a bíróság felmentette a vád alól, a bíró azt is elmondta, hogy reméli, a modell tanult az esetből. Mi is reméljük…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top