Életmód

Ez a villámgyors irodai torna fogja megmenteni a testedet

Edzőteremre se időd, se energiád, de azért aggódva nézed, ahogy az irodai munka közben tunyul a tested? Így sportolhatsz a munkahelyeden úgy, hogy még az íróasztalodat sem kell elhagynod!

Nem is akarjuk magyarázni, milyen az, mikor már megint nem csíped meg a délutáni pilatesórát – túl sokan ismerjük az érzést így is. Az irodai asztal mellett meg csak az elkerülhetetlen satnyulás vár ránk, na meg a lelkifurdalás, amiért már megint nem mozogtunk semmit.

Egyre népszerűbbek azonban a néhány perces, irodában űzhető gyakorlatsorok, amelyek igenis sokat számíthatnak, ha formában akarjuk tartani magunkat. Ha rendszeresen, lelkiismeretesen végezzük ezeket az egyszerű gyakorlatokat, tényleg sokat számíthatnak, arról nem is beszélve, hogy sutyiban elfoglalhatjuk magunkat a legunalmasabb irodai órákban!

Az alábbi videó bemutat egy sor gyakorlatot, amit végezhetünk munka közben is – na jó, rövid időre megszakítva azt –, és még az íróasztalt sem kell elhagyni hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top