Életmód

3 lefekvés előtti szokás, amely segít a fogyásban

Íme, három egészséges szokás, amelyet ha beépítesz az esti rutinba, még a fogyás is könnyebben megy majd!

A lefekvés előtti szokásainkkal hozzájárulhatunk, de hátráltathatjuk is a fogyókúránk sikerességét. Azt, gondoljuk, mondanunk sem kell, hogy az egész napos tudatos étkezést tönkreteheti az esti nassolás, ahogy az is köztudott, hogy a számítógép elől hullafáradtan bedőlni az ágyba sem egészséges. Lássuk, melyik az a három szokás, amelyet érdemes beépíteni az esti rutinba, hogy könnyebben menjen a fogyás!

1. Hagyd ki az esti borozást!

Bár sokan esküsznek a lefekvés előtti egy pohár borra, a biztonság kedvéért mondj le róla. Lehet, hogy könnyen álomba szenderít, de az éjszakád nem lesz tőle nyugodt, ráadásul a felesleges cukrokat is elkerülheted.

2. Tervezd meg a reggelt!

Jó kisiskolás módjára pakold be már este a táskád, készítsd ki a másnapi ruhád, rakd össze az edzőcuccod… ha belefér, még a reggelidet is összeállíthatod. Így másnap kényelmesen tudsz reggelizni, amivel elkerülheted, hogy beugorj tejeskávéért és péksütiért a pékségbe.

3. Nézd át az étkezési naplód!

Étkezési naplót vezetni nagyon hasznos fogyókúra alatt. Este nézd vissza az aznapi választásaidat, és tervezd meg a másnapi étrended. Ezáltal nem csak rendszerezettebb, motiváltabb is maradhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top