Életmód

Csak a nők kezdeményezhetnek az új magyar társkereső alkalmazásban

Új magyar társkereső alkalmazás indult, Lili Fox néven, melyben kölcsönös szimpátia esetén is a nőknél marad a kezdeményezés lehetősége.

A Lili Fox a Tinderhez hasonló alapon működik. Az okostelefonos alkalmazásban fel kell töltenünk természetesen fotót, meg kell adnunk az olyan adatainkat, mint a név, a születési idő és a beszélt nyelvek, mindemellett pedig meg kell jelölnünk az érdeklődési köreinket. Ebben az applikációban ez utóbbi adja az ismerkedés alapját, ugyanis ahhoz, hogy a felhasználók egyáltalán megnézhessék valakinek a komplett profiloldalát, előbb három megadott lehetőségből el kell találniuk az illető érdeklődési körét.

Ha sikerül, akkor megnyílik a  teljes profil, ezután pedig a női és a férfi felhasználók is jelezhetik, hogy szimpatikus-e nekik a másik. Azonban még ha kölcsönös is az egyezés, akkor is kizárólag a nők indíthatnak chatelést.

Az alkalmazást Androidra és iPhone-ra is ingyen lehet letölteni, és induláskor mindenkinek ingyen jár 30 kredit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top