Életmód

42 kilót fogyott, miután sikerült legyőznie legnagyobb félelmét

A 21 éves nő két évvel ezelőtt még 110 kilót nyomott, és nem mert emberek közé menni. Őszintén mesélt arról, hogyan változott meg az élete.

“A családom folyamatosan arról győzködött, hogy menjek edzeni, hogy fogyjak le, de úgy csináltam, mintha nem érdekelne a dolog” – kezdi a 21 éves ausztrál nő, Rhianna Cunningham, majd hozzáteszi, akkoriban még maga előtt is tagadta, hogy probléma lenne a súlyával. “Legbelül azonban rettegtem attól, hogy lemenjek az edzőterembe, mert féltem, hogy kinevetnek, hogy megszólnak majd, ha valamit rosszul csinálok.”

Rhianna végül csak azután nézett szembe legnagyobb félelmével, hogy rájött, az egész életét befolyásolják a pluszkilói. “19 éves voltam, és azon kaptam magam, hogy egyre kevesebbet járok el. Szégyelltem magam még a barátaim előtt is, pláne az ismeretlen emberek előtt. Nyáron a legnagyobb hőségben is farmert hordtam, annyira gyűlöltem a testem.”

42 kilót fogyott, miután sikerült legyőznie legnagyobb félelmét

A fiatal nő először a húgával ment edzőterembe. “Az első néhány óra pokoli volt. A testem nem volt felkészülve az igénybevételre, volt, hogy már a legegyszerűbb feladatoktól is sírva fakadtam.” Rhianna a kezdeti nehézségek ellenére sem adta fel, az edzés pedig néhány hónappal később már az élete szerves része volt. “Mikor elég erős voltam, hogy elvégezzem a napi edzéstervet, találkoztam az edzőm barátnőjével, aki történetesen táplálkozási tanácsadó. Ő segített összeállítani egy olyan étrendet, ami nem a koplalásról, hanem az egészséges táplálkozásról szól.”

42 kilót fogyott, miután sikerült legyőznie legnagyobb félelmét

Két évvel azután, hogy legyőzte saját magát, Rhianna 42 kilót fogyott és végre büszkén lép ki az utcára.

Olvass még többet nagy fogyásokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top