Életmód

“Rettenetes volt túlsúlyos gyerekként felnőni Hollywoodban”

Őszintén beszélt nehéz gyerekkoráról David Hasselhoff lánya, Hayley. Beszélt arról is, hogyan tette túl magát a nehéz időszakon.

“Kisgyerekként szinte folyamatosan csúfoltak” – kezdte a Telegraphnak adott hosszú interjúját Hayley Hasselhoff, majd hozzátette, nemcsak amiatt, mert kövér kislány volt. “Nem sokat dobott a népszerűségemen az sem, mikor kiderült, hogy a szüleim ismert színészek” – vallotta be.

Hayley azt mondja, korán rájött, hogy ő bizony más, mint a többi lány az osztályában. “Sosem néztem ki úgy, mint ők. Nagyobb voltam, és a melleim is sokkal előbb nőni kezdett, mint nekik. Kilencéves se voltam, mikor anyukám először melltartót adott rám: elmondani se tudom, mennyire kényelmetlen volt.”

A most 24 éves fiatal nő, aki a közelmúltban azzal került címlapokra, hogy elindította saját plus size divatmárkáját, ma már jóban van a testével. Azt mondja, gyerekként mindent megpróbált, hogy megszabaduljon a pluszkilóitól, ma viszont ennél sokkal fontosabbnak tartja az egészségét.

“Könnyű hozzávágni egy túlsúlyos emberhez, hogy csak abba kellene hagynia a zabálást és minden problémája megoldódna. Vegyünk például engem, mert egyáltalán nem eszem sokat. Reggelire gyümölcsöket, ebédre egy könnyű csirkesalátát vagy valami halas dolgot, vacsorára pedig zöldségeket. És ha ez nem lenne elég, rendszeresen mozgok is. Hetente többször bokszolok, pilatesezek, sőt futok is.

Hayley azt mondja, büszke arra, hogy olyan divatmárkát hozott létre, ami a hozzá hasonló nőknek kínál csinos és kényelmes darabokat. “Amikor gyerek voltam, nem volt semmi ilyesmi. Szerencsére azóta sokat javult a helyzet, és a plus size márkák gombamód szaporodnak.”

A Hasselhoff-lány a Telegraph újságírójának beszélt arról is, kitől merített ihletet a ruhamárkához. “Bármilyen furcsa is, Victoria Beckham a példaképem. A nulláról indította a karrierjét, de mostanra már a legnagyobb nevekkel említik őt egy lapon. Én is ezt szeretném.”

Olvass még többet plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top