Életmód

Csodásan éneklő magyar atya az internet legújabb sztárja

Szívbe markolóan énekli a Hallelujah-t egy magyar atya. Videója máris körbejárta az internetet – csöppet sem véletlenül.

Gombos Bálint a Szombathelytől csupán néhány kilométerre található Gencsapátiban él, ő a település plébánosa. Csodás éneklése máris bejárta az internetet.

Bálint atya, akit 11 éve, szeptember 24-én szentelték pappá, két évvel ezelőtt, az unokahúga esküvőjén énekelte először a Hallelujah-t. Ezen a napon idén is esküvőt celebrált, és úgy gondolta, különleges dallal lepi meg az ifjú párt. Nos, terve nagyon is meghatóra sikeredett. Ahogy Bálint atya fogalmazott: “Volt ám nagy csodálkozás, hiszen a videó készítője is prédikálásra számított, így le is maradt a felvételről a Hallelujah első sora”.

Bálint atya a Borsnak azt is elárulta, soha nem tanult énekelni, ám miután többen ajánlották neki, hogy érdemes lenne képeznie a hangját, megígérte, legalább elgondolkozik rajta. Szívesen hallgat komolyzenét, de a rock sem áll távol a rendkívül szimpatikus katolikus paptól. A hétvégén összeadott szombathelyi pár lagzijában például Eddát énekelt.

Kár, hogy ez utóbbi nem került fel a videóra, szívesen meghallgattuk volna azt is…

Káprázatosan énekel Gencseapáti plébánosa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top