Életmód

3 tipp, hogy introvertáltként túlélj egy extrovertáltaknak tervezett munkahelyen

Egy modern munkahelyet nehéz túlélni, ha az ember introvertált típus. Jöjjön pár hasznos tipp, ami életmentő lehet a befelé fordulók számára, egy extrovertáltaknak kialakított munkahelyen.

 Napkezdő közös brainstorming sessionok. Egész nap ismétlődő beszámoló meetingek. És még az asztalod is az nyitott és átjárható iroda közepén van! Egy introvertált típusú személyiség számára egy modern, egyértelműen extrovertáltaknak kialakított munkahely kész rémálom. Hogy ne a mosdó legyen az egyetlen menedéked és ne dilizz be nap végére, adunk pár hasznos tippet, hogy hogyan élhetsz túl befelé forduló, introvertált jellemmel a munkahelyen.

3 tipp, hogy introvertáltként túlélj egy extrovertáltaknak tervezett munkahelyen

1. Találj időt magadra

A legnagyobb különbség az introvertáltak és extrovertáltak között, hogy az előbbiek egyedül, utóbbiak pedig más emberek társaságában töltődnek fel. A rengeteg meeting és csevegés között találj legalább naponta 15 percet, amit egyedül tölthetsz – egy üres konferenciaterem, egy terasz vagy az ebédidő is megteszi.

3 tipp, hogy introvertáltként túlélj egy extrovertáltaknak tervezett munkahelyen

2. Tedd a lehető legkényelmesebbé a helyed

Az egy kupacban dolgozás elég idealista ötlet – kiderült, hogy rengeteg ember feszeng amiatt, hogy nincs privát szférája a munkahelyén. Ha veled is ez a helyzet, próbáld meg az asztalodat minél személyesebbé és kényelmesebbé tenni. Az iroda közepén is izolálhatod magad, ha felveszed a fülhallgatód és beteszel valami nyugtató zenét.

3. Legyen legalább egy barátod

 Egy barát elengedhetetlen, hogy jól érezd magad a munkahelyen, ezért találd meg a megfelelő embert! Egy olyan személy, akiben megbízol csökkentheti a szorongásod.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top