Életmód

Az okos uzsonnás doboz segít, hogy egészségesebb legyél

Mindig egyszerűbb bekapni valami zsíros és laktató gyorskaját, mint otthon, előre bíbelődni az egészséges, teljes értékű ebéddel, de attól még nem ez a jobb megoldás. Az okos uzsonnás doboz ebben is segít nekünk!

Senki sem mondta, hogy egyszerűbb dolog késő este vagy korán reggel azzal foglalatoskodni, hogy előre elkészítsük a finom, egészséges házikosztot, amit majd elvihetünk a munkahelyünkre. De még ha sikerül is úrrá lennünk a fáradtságon, jól meg kell válogatnunk, hogy mit vigyünk: mivel nem akarunk műanyagokkal megrakodva zötyögni a villamoson, sem kiömlött húslevest az aktatáskánkba. Pont ezekben segít az okos uzsonnás doboz.

A különleges új találmány egyrészt “csak” egy dizájnos doboz, amihez különböző kis műanyagok is járnak a napi étel tárolásához. Ez már eleve segítség lehet, mivel a dobozok méretét úgy kalkulálták ki, hogy könnyedén kordában tarthassuk vele a porciókat. De persze ettől még egy uzsonnás doboz sem lesz okos. A titok a hozzá járó mobilapplikáció, amivel megtervezhetjük a napi menüket, sőt – az applikáció még a bevásárlólistákat is összeállítja hozzá, így ezzel sem kell majd foglalkoznunk. A legjobb talán a receptgyűjtemény, amivel az applikáció ellát – ezek az egyszerű, gyors, praktikusan szállítható és egészséges menük egészen biztosan megmentenek majd minket a munkahelyi hamburgerzabálástól. Ezért pedig már rövid idő után is nagyon hálás lesz a testünk!

LifeHack

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top