Életmód

Így okozhatnak mindennap boldogságot az apró tehetségeid

Mind megismételhetetlen hópihék vagyunk – ebből az egyediségből pedig minden nap nyerhetünk egy adag boldogságot.

 A legtöbben beletörődünk, hogy nem hoz az élet minden egyes napja boldogságot. Vannak kiemelkedő, jeles napok, mint egy esküvő vagy egy nyaralás, amik boldogsággal telítettek, és vannak a szürke hétköznapok, amikor a múltbeli vagy a tervezett boldogság morzsáiból táplálkozunk. Pedig táplálkozhatnánk saját, megismételhetetlen személyiségünkből is, ami tele van apró tehetségekkel! Találjuk meg, mi az, amiben jók vagyunk, vagy ami tagadhatatlanul jellemez minket, és máris rábukkanunk a boldogság apró, hétköznapi forrásaira!

Így okozhatnak minden nap boldogságot az apró tehetségeid

Bátor jellem vagy?

Elmehetsz egy rafting vagy barlangtúrára, de attól is boldog lehetsz, ha te vázolod a főnöknek azt a problémát, ami mindenkit idegesít az irodában.

Hajt a kíváncsiság?

Próbálj ki egy új receptet vagy egy éttermet, amit már rég kinéztél. Menj el a város olyan utcáiba, ahol még nem jártál.

Nagy az igazságérzeted?

Állj ki egy olyan ügyért, ami közel áll a szívedhez, és szólalj fel a kis igazságtalanságok ellen is, amik esetleg a munkahelyeden történnek.

Örök tanuló vagy?

Nézz meg egy dokumentumfilmet, vagy hallgass meg egy podcast adást! 

Nagylelkűség jellemez?

Mondd el a barátaidnak és a szeretteidnek, miért becsülöd őket. Bókolj olyannak is, aki nem is számítana rá.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top