Életmód

Ezt árulja el a párkapcsolatodról az alvási pozíciótok

Kiskifliben-nagykifliben, összegabalyodva vagy az ágy két oldalán alszotok? Mindegyik póznak megvan a maga jelentése a kapcsolatotokra nézve!

 Hogy milyen pózban alszol, az nem csak a személyiségedről, hanem a párkapcsolatodról is árulkodik! Most végigvesszük a leggyakoribb pózokat, amiket a párok felvesznek alvás közben, és utánanézünk, mit árulhatnak el a kapcsolatról.

Ezt árulja el a párkapcsolatodról az alvási pozíciótok

Te vagy a kiskifli

Ez a póz a te sebezhetőségedről és a partnered védelmezőképességéről árulkodik. Szexuális téren minden rendben van köztetek.

Te vagy a nagykifli

E szerint a póz szerint te vagy a védelmezőbb alkat, és talán egy kicsit birtokló is.

Kiflipózban alszotok, de van egy kis távolság köztetek

Ez a póz azt üzeni, számíthattok egymásra, de kevés szexualitást feltételez. Régóta együtt lévő párokra jellemző.

A barátod mellkasára hajtod a fejed

Ennek a póznak az üzenete: megbízol a barátodban, támaszkodsz rá, őt pedig ez büszkeséggel és boldogsággal tölti el.

Mindenetek összefonódik

Ez azt jelenti, egyszerűen nem tudtok betelni egymással, még alvás közben is maximálisan együtt akartok lenni. Szoros a kapcsolatotok, valószínűleg befejezitek a másik mondatait, és gondját viselitek egymásnak.

Az ágy két oldalára húzódtok

Ez a póz utalhat csupán arra is, hogy mindketten nagyra értékelitek a függetlenséget, de meg is kongathatja a vészharangot: lehet, hogy több térre van szükségetek a kapcsolatban, vagy kimondatlan titkaitok vannak.

A hasatokon alszotok, de megérintitek egymást

Ez sebezhetőséget, szorongást feltételez mindkettőtök részéről. Lehet, hogy féltek megnyílni, kimondani az igazi érzelmeiteket, gondolataitokat. Ha megérintitek egymást, azzal csökkenthetitek a szorongást.

Forrás: Ozock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top