Életmód

Victoria Beckham őszinte levele a szorongó fiatalkori énjéhez

Posh Spice, divatikon, focistafeleség, sztármami. Victoria Beckham élete tökéletesnek tűnik, pedig kamaszként rengeteg bizonytalanság gyötörte – ezekről mesélt most.

A világon szinte mindenhol ismerik a nevét: már Posh Spice-ként is imádtuk, később pedig divatikonként és focistafeleségként növelte rajongótáborát. Felsorolni is nehéz lenne, mennyi mindent csinál, annyi azonban biztos, hogy Beckhamné Instagramról csillogó hírnévben dúskáló élete – amiben ráadásul még családanyaként is sikeres – tökéletesnek tűnik.

Victoria Beckham őszinte levele a szorongó fiatalkori énjéhez

De úgy látszik, ez koránt sem volt mindig így. Több mint 20 évvel korábban, 1992-ben, mikor a ma négygyermekes anyuka még csak 18 éves lány volt énekesnői ambíciókkal, Victoria egyáltalán nem látta ilyen fényesnek a jövőt. Bizonytalan kamasz volt, mint bárki, aki kövérnek és csúnyának látta magát, és rettegett tőle, hogy nem lesz elég tehetséges. 

A most 42 éves divatikon persze ma már könnyebb helyzetben van, ebből a pozícióból üzent tini énjének: “Tudom, hogy most nagyon nehéz neked. Nem te vagy a legcsinosabb, a legvékonyabb vagy a legjobb táncos a Laine Theatre Arts iskolában. Rémesek a pattanásaid. Azt gondolod, hogy az igazgató azért rakott a hátsó sorba az év végi előadáson, mert túl kövér vagy ahhoz, hogy elöl legyél (az már mindegy is, hogy ez igaz-e vagy sem).”

Beckham aztán így folytatja: “De ha visszanézek rád, mosolyognom kell. Az életed attól lesz igazán érdekes, hogy egyik végletből a másikba jutsz el. És boldog vagyok, hogy lehetőséged lesz kifejezni önmagadat.”

Victoria viccesen még azt is hozzátette fiatalkori énjének címzett levelében: “Tanulj többet a fociról! Különösen a pályán kívüli szabályokról…”

(Victoria Beckham az októberi Vogue-ban mesélt tiniéveiről és még sok minden másról)

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top