Életmód

Megható dolgot tett a focista, mikor meglátta az egyedül ebédelő autista kisfiút

A kis Bo Paske számára nem egyszerű az ebédidő – de most az egyszer különleges társasága volt!

Bo Paske édesanyja osztotta meg Facebookon a megható történetet fiáról, aki egyik nap különleges ebédpartnerre tett szert. Ahogy Leah írja, autista fia, Bo legtöbbször egyedül ebédel. Bár neki megszakad a szíve a fiúért, azt mondja, néha “hálás Bo autizmusáért”, mert így remélhetőleg nem veszi észre az őt bíráló tekinteteket, saját magányát.

Megható dolgot tett a focista, mikor meglátta az egyedül ebédelő autista kisfiút

Egy nap azonban minden másképp történt. Leah kapott egy fotót, amin Bo Travis Rudolph amerikaifocista társaságában ebédel. A híres focista állítólag meglátta, hogy az autista fiú egyedül ebédel, és úgy döntött, nem hagyja társaság nélkül Bót. Az anyuka persze könnyekig hatódott, azt írta: “Nem tudom pontosan, miért határozott ez a rettentően kedves ember úgy, hogy a fiam mellé ül ebédelni, de biztosítom róla, hogy ezt nem felejtjük el neki.” Leah azt is hozzátette, hogy ezen a napon nem kellett aggódnia fia miatt, mert egy valódi “hős” mellett ebédelhetett. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top