Életmód

9 dolog, amit egyedül is jó buli csinálni

Szerveztünk neked 9 szuper randit – saját magaddal!

A megosztás világában szinte elképzelhetetlen, hogy egy percet is egyedül töltsünk – még ha nem is vesznek körül emberek, biztos, hogy vagy a cseten vagy az Instagramon lógunk. Pedig a pszichológusok szerint is fontos, hogy néha elvonuljunk és minőségi időt töltsünk a saját magunk társaságában. Így feltöltődhetünk és megismerhetjük önmagunkat.

Jöjjön pár olyan dolog, ami nem igényel partnert, mert egyedül is jó buli csinálni!

9 dolog, amit egyedül is jó buli csinálni

1. Menj moziba! A filmválasztásba nem szól bele senki, ráadásul egyedül bátran sírhatsz vagy nyerítve nevethetsz. 

2. Utazz el egy új helyre! Ha másokkal utazol, mindig kompromisszum lesz a vége, vagy maradsz a biztonság talaján. Egyedül azonban kénytelen vagy feltalálni magad, új emberekkel ismerkedni, és csak azt csinálhatod, amihez kedved van!

3. Vidd el magad ebédelni vagy vacsorázni! Fogj egy jó könyvet, és ülj be egy többfogásos menüre egy olyan helyre, amit már régóta ki akartál próbálni.

4. Vessz el egy könyvesboltban vagy könyvtárban. Válassz egy hatalmas könyvoázist, és vessz el akár órákra jobbnál jobb olvasmányok világában!

5. Figyeld meg az embereket! Menj el egy parkba vagy egy térre, ülj le valahová, és csak nézd az embereket! Meg fogsz lepődni, milyen érdekes és szórakoztató tevékenység.

6. Szelfizz! Tudjuk, a szelfik romboló hatásúak is tudnak lenni, de néha nem bűn, ha kattogtatsz magadról pár képet!

7. Kísérletezz a konyhában! Ha magadnak főzöl, nem lesz rajtad akkora a nyomás. Így bármilyen újdonságot kipróbálhatsz, tét nélkül!

8. Fejlessz mesteri szintre egy edzésformát. Új típusú edzést kipróbálni sokszor félelmetes. De mielőtt egyedül elmennél az órára, gyakorold be az internet segítségével az edzés alapjait! Így magabiztosabban kezdhetsz bele.

9. Merülj el életed legforróbb, leghosszabb fürdőjében! Erről reméljük, nem kell meggyőzni!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top