Életmód

Pokollá vált az írországi nyaralás egy magyar lánynak

A 19 éves lány megismerkedett egy ír fiúval, aki bezárta és egy hónapig fogva tartotta áldozatát. Rendőrök mentették ki.

A magyar lány egy barátját látogatta meg Írországban, ám a fiatalok egy idő után külön programokra jártak. Ekkor ismerkedett meg a lány egy húszas éveiben járó ír fiúval. A srác elcsalta Tyrrelstownba, a fő­város nyugati felébe, majd bezárta a házába – írja a Bors, az Irish Timesra hivatkozva.

Hetekig nem mehetett sehova, ám egyszer el tudta csenni fogvatartója mobilját, és felhívta Magyarországon élő szüleit, akik értesítették a rendőrséget.

A Bors szerint a lá­nyon nem találtak fizikai vagy szexuális bántalmazásra utaló nyomokat, de az biztos, hogy az utolsó két hétben a férfi nyugtatókat adott be neki. Nem teljesen sikerült szedálnia, tudott magáról, csak kissé le­lassult.

A rendőrök végül elengedték a férfit, mivel a zsaruk csak a lány vallomására tudtak támaszkodni.  A rendőrség gyanúja szerint a lányt nem prostitúcióra, hanem feltehetően álházasságra akarták felhasználni. Írországban ugyanis egyre elterjedtebb, hogy kelet-európai lányokat adnak el feleségként ázsiai és afrikai férfiaknak, akik ezáltal európai útlevélhez jutnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top