Életmód

Elképesztő dolgokat árul el rólad, hogy milyen időpontban ébredsz fel

Minden éjszaka ugyanabban az időpontban riadsz fel? Most megtudhatod, mit jelent!

 Nap mint nap olyan jelek felett siklunk el, amelyek fontos üzeneteket hordozhatnak. Például: gondoltad volna, hogy ha bizonyos időpontban nem tudsz aludni, vagy az éjszaka egy adott pontján mindig felébredsz, annak rejtett jelentése van? Pedig így van, és ezt már az ókori kínaiak is tudták, akik a meridiánok tudományát gyakorolták. Most megtudhatod, mit jelent néhány ezek közül a jelek közül!

Elképesztő dolgokat árul el rólad, hogy milyen időpontban ébredsz fel

Nem tudsz aludni este 9 és 11 között:

A legtöbb ember este 9 és 11 óra között tér nyugovóra. Ha neked nem megy az elalvás ebben az időpontban, az azt jelzi, hogy nem tudsz szabadulni a napi stressztől és teendőktől. A meditáció, a jóga és a légzés gyakorlása segíthet.

Magadtól felébredsz este 11 és éjjel 1 óra között:

 Meg fogsz lepődni, de ha éjjel 11 és 1 óra között riadsz fel, az valószínűleg arra utal, hogy problémáid vannak önmagad elfogadásával és szeretetével, netán érzelmi csalódásban volt részed. Bocsásd meg magadnak a hibákat, amiket elkövettél, és gyakorold szeretni önmagad!

Éjjel 1 és hajnal 3 óra között riadsz fel:

Ez az időpont a májnak feleltethető meg a meridiánok szerint. Ha ekkor kelsz fel, azt jelzi, sok felgyülemlett harag és indulat van benned, valamint túlteng benned a jang energia. Tölts magadnak egy nagy pohár hideg vizet és próbáld elengedni az indulatokat!

Hajnal 3 és 5 óra között ébredsz:

Ez a korai időpont a tüdőnek felel meg, és ha ekkor kelsz fel magadtól, az mély szomorúságra és fájdalomra utal. Végy mély levegőket, és fókuszálj a nagyobb, pozitívabb energiákra.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top