Életmód

23 kilót hízott a fitneszházaspár, hogy bebizonyítsák, fogyókúrás módszerük hatékony

A felszedett pluszkilóktól nyolc hét alatt terveznek megszabadulni kemény diéta és sok mozgás segítségével.

“A módszerünket kifejezetten olyan szülőknek terveztük, akiknek a gyereknevelés mellett alig van idejük saját magukra” – nyilatkozta a Daily Mail című brit lapnak a queenslandi fitneszházaspár nő tagja, a 36 éves Sharny Kieser. A hatgyermekes anyuka és férje, a 35 éves Julius az elmúlt hónapokban összesen 23 kilót hízott azért, hogy bebizonyíthassák fogyókúrás módszerük tényleg hatékony.

23 kilót hízott a fitneszházaspár, hogy bebizonyítsák, fogyókúrás módszerük hatékony

“Amikor évekkel ezelőtt otthagytuk az irodai állásunkat, hogy mindketten személyi edzőként folytassuk pályafutásunkat, elhatároztuk, hogy soha nem fogunk olyan dolgokat népszerűsíteni, ami nem működik.” Sharny és Julius a közösségi oldalukon mindent megosztanak rajongóikkal: így azt is, hogyan szabadulnak meg a több hónapnyi hízókúra után felszedett kilóktól.

23 kilót hízott a fitneszházaspár, hogy bebizonyítsák, fogyókúrás módszerük hatékony

“Az elmúlt hónapokban csak olyan ételeket ettünk, amiket egyébként nem lenne szabad” – ezt már Julius mondja, aki most 109 kilónál is többet nyom, de reméli, hogy két hónapon belül újra a 100 kiló alatti versenysúlyánál tart majd. Felesége, Sharny a hízókúrát követően 69 kilós lett, és 55 kilóra szeretne visszafogyni.

Hogy sikerül-e a házaspár terve, azt ti is megnézhetitek, ha követitek Facebook-oldalukat.

Olvass még többet fogyókúra témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top