Életmód

Hihetetlen meglepetést kapott a hajléktalan egyetemista

Először rendőrök találtak rá az egyetem mellett sátrazó fiúra, aki aztán hihetetlen meglepetésben részesült.

A 19 éves Fred Barley eltökélte, hogy befejezi második szemeszterét is a Georgia állambeli Gordon State Collage-ban, szóval fogta az összes cuccát – két bőröndöt, egy csomó vizet és némi gabonypelyhet – és öccse biciklijén hat órát tekert, hogy a campusra érjen. Ott aztán sátrat vert egy félreeső helyen, és várta, hogy megkezdődjön a beiratkozás. Aztán jöttek a rendőrök.

Barley feltartott kezekkel lépett ki a sátorból, és megpróbálta elmagyarázni a rendőröknek a helyzetet – a biciklivel, a beiratkozással, a hajléktalansággal. A rendőröket annyira meghatotta a történet, hogy segítettek szállást találni a fiúnak éjszakára – aki már ezért is roppant hálás volt, el is mondta a helyi hírekben, mennyire kedvesek voltak vele a rendőrök.

Hihetetlen meglepetést kapott a hajléktalan egyetemista

A történet így aztán szárnyra kapott, és hamarosan még többen akartak segíteni Frednek, annyira, hogy még egy Succes for Fred nevű Facebook-oldalt is létrehoztak, ahol végül összesen 184 ezer dollárt gyűjtöttek össze a fiúnak.

A fiú hihetetlenül hálás, és sokkal lelkesebben és bizakodóbban veti bele magát újra az egyetemi tanulmányokba, mint előtte.

Forrás: MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top