Életmód

Egészségesen szép bőr kompromisszumok nélkül

Hosszas előkészületek és nagy várakozást követően megnyílik az első DRHAZI referenciaüzlet és Bőrmegújító szalon Budapesten a Mammut I. első emeletén.
Egészségesen szép bőr kompromisszumok nélkül

A high-tech natúrkozmetikumok nagy hiányt elégítenek ki a szépségpiacon. Az egészség és a szépség vezérfonala ötvöződik a DRHAZI készítményekben és a speciális DRHAZI komplex bőrmegújító kezelésekben.

100% természetes, a gyógynövény-terápiát és a legmodernebb medikozmetikai hatóanyagokat is egyesítő szemlélet valóban különleges.

A DRHAZI otthoni kezelési sorai is komoly bőrmegújításra képesek. A DRHAZI szalon ezt a koncepciót igyekszik kiegészíteni a különleges, hatékony manuális és hightech módszerekre épülő kezeléseivel.

A DRHAZI kitart amellett, hogy az egészséges bőrtől való eltérés kezelése, a bőr gyógyításának alapja a bőregyensúly visszaállítása, mely kizárólag olyan anyagokkal, kezelésekkel érhető el, melyek jótékonyak az emberi szervezetre.

Számukra egy bőrtípus létezik, az egészségesen szép bőr. Ez az idea vezeti munkájukat. Céljuk, hogy mindenki a biológiai korának megfelelő sugárzóan szép arcbőrét visszakapja.

A professzionalitást főként hatékony sejtszinten működő készítményeikkel és terapeutáik szakértő kezelései által biztosítják.

A Bőrmegújító szalon kínálatában az ANTI AGE és a BALANCE bőrmegújító kezelések is megtalálhatóak.

Egészségesen szép bőr kompromisszumok nélkül

A BALANCE kezelések között szerepel a Demodex kezelés, az aknés, a rosaceás bőr mélyszintű oki ápolása mellett, az enyhébb egyensúlyát vesztett arcbőrök – mint a T-zóna probléma, extrém érzékeny bőr – kiegyensúlyozása.

DRHAZI az ANTI AGE koncepciójában is komplex kezeléseket nyújt. Az alapoktól építi fel kezeléseit. Facelift masszázsokkal egyrészt kioldja a feszültséget az izmokból, ezáltal ránctalanít, másrészt a speciális mélyizom-tornával tónust és tartást ad az izmoknak. Erre építjük a tartó kötőszövet és a bőrszerkezet regenerálását célzó eljárásokat. A modern műanyag tűs bőrstimulációs mezoterápia, a biohightech sejtszinten ható anyagok elektroporációs mezoterápiája, friss biogyümölcsökből készült aktív peptides kollagénmaszkok alkalmazásával az egyéni igény és bőrállapot szerinti, személyre szabott kezeléseket kínál. A kezelések újra élettel és vitalitással töltik meg az arcot.

A DRHAZI kezelések július 12-étől elérhetőek.

DRHAZI Referenciaüzlet és Bőrmegújító szalon Mammut I. első emelete

www.drhazi.hu

INGYENES SZEMÉLYES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEKRE  DRHAZI-TERAPEUTÁK VÁRJÁK ÖNT

IDŐPONT-EGYEZTETÉS KEZELÉSRE: +36 20 265 8880 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top