Életmód

Professzionális bőrmegújítás természetesen

Örömmel mutatjuk be a DRHAZI innovatív hatóanyag-kozmetikumokat:
Professzionális bőrmegújítás természetesen

A DRHAZI egy magyar kozmetikai manufaktúra termékpalettája, speciális magas hatásfokú receptúrákkal az intenzív kezelést igénylő bőrökre.

Készítményeik a hagyományos növényi hatóanyagok és a legmodernebb tudományosan bizonyított biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi.

A hatóanyagokat a bőrtípusoknak megfelelő leghatékonyabb és legmagasabb dózisban alkalmazzák.

Kizárólag Magyarországon, natúr és tiszta környezetben – a Pilisben – szigorúan manuális technikákkal alkotják meg készítményeiket, melyekhez az alapanyagokat és hatóanyagokat különös figyelemmel válogatják össze.

Készítményeikben természetesen így nem találhatóak bőregyensúlyt károsító összetevők, egyedülálló összetételük 100 százalékban természetes.

Büszkék arra, hogy készítményeiket teljes mértékben szintetikus tartósítószerek nélkül képesek biztonságosan tartósítani és csomagolni. Az Airless vákumtechnológiás csomagolóanyagok használatával és a modern növényi tartósítószerekkel biztosítani tudják készítményeik minőségi eltarthatóságát.

Professzionális bőrmegújítás természetesen

Termékeiket a GMP (Good Manufacturing Practice) elvárásainak megfelelően állítják elő. Készítményeik gyógyszerészi tisztaságú hatóanyagok és főként biogazdálkodásból származó alapanyagok felhasználásával készülnek. Emellett figyelemmel vannak a nyersanyagok etikus származásból való beszerzésére. Minden egyes receptjüket tudatosan és szeretettel alkotják.

Készítményeik hatékonyságának alapját az képezi, hogy képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és a működését. Az alkotórészek hatásmechanizmusát egymásra építik, ezáltal maximálisan koncentrált hatóanyag-kozmetikumok készülnek, melyekből kevesebb mennyiség használatával is sokkal erőteljesebb hatás valósul meg.Elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr.

Készítményeikkel és kezeléseikkel terápiás és fiatalító bőrmegújítást végeznek, mert az egészséges bőr az, amit fiatalítani lehet, a többi bőrállapotot pedig elsőként gyógyítani kell. Ez egyénenként más-más ápolást és kozmetikumokat igényelhet, éppen attól függően, hogy az adott arcbőr milyen tüneteket mutat.

Ingyenes bőrdiagnózisra és bőrtanácsadásra a DRHAZI Referenciaüzletben és Bőrmegújító szalonban DRHAZI Terapeuták várják Önt.

DRHAZI Referenciaüzlet és Bőrmegújító szalon Mammut I. első emelete

Kívánjuk, hogy a DRHAZI készítmények eredményt és megelégedettséget hozzanak Önnek!

www.drhazi.hu

IDŐPONT-EGYEZTETÉS KEZELÉSRE: +36 20 265 8880 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top