Életmód

Gonosz megjegyzések ezreit kapja egy nő, mióta megosztotta ezt a fotót

A legkisebb gyermekétől kapott karkötőt szerette volna megörökíteni. Sose gondolta volna, hogy kommentháborút indít útjára.

Pedig így lett. A hozzászólók ugyanis még csak véletlenül sem az egyébként csinos ékszert méltatták. Nem. Helyette össztűz alá vette a képet posztoló anyuka, Courtney Adamo “szőrös” karját. Az amerikai nő elárulta, először csak néhány gonoszkodó megjegyzést kapott a fórumozó anyukáktól, miszerint jobban tenné, ha a következő ilyen kép előtt borotválkozna. 

Aztán megérkeztek azok, akik meg se próbálták véka alá rejteni lesújtó véleményüket. “Egyikük azt írta nekem, ha megszabadulnék a bundámtól sokkal nőiesebb lehetnék” – idézte a bicskanyitogató hozzászólást Courtney, majd hozzátette, egész idáig fel se merült benne, hogy a karján lévő szőr, zavaró lehet bárkinek is.

Gonosz megjegyzések ezreit kapja egy nő, mióta megosztotta ezt a fotót

 A kép alatti kommentcunami után Courtney úgy döntött, a gonoszkodó megjegyzésekre saját blogján reagál. “Egész tegnapig nem gondoltam, hogy a karomat rejtegetnem kéne, csak mert szőrös. Azt se tudtam, hogy a nők – úgy általában – borotválják a karjukat. Oké, az olimpikon úszókról tudtam, de az azért más…” – kezdi Courtney, majd folytatja azzal, hogy kommentek ide vagy oda, nem fogja leborotválni a karját.

Gonosz megjegyzések ezreit kapja egy nő, mióta megosztotta ezt a fotót

Őszintén megmondom, teszek rá, hogy néz ki a karom. Egyáltalán nem érzem magam bizonytalanabbnak miatta. Ilyen, és kész!

Az anyuka szerint az őt alázóknak el kellene fogadniuk, hogy nem mindenki egyforma. “Szerintem épp elég nyomás van már így is rajtunk: legyünk soványabbak, legyen nagyobb a mellünk, legyen kevesebb ráncunk, és még sorolhatnám. Nem elég ennyi? Muszáj újabb és újabb tételekkel gyarapítani ezt a listát?”

 Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top