Életmód

Több mint 100 diáknak írt személyes üzenetet a tanár, miután egyikük öngyilkossági kísérletet tett

A tanárt sokkolta a fiatal lány öngyilkossági kísérlete – kézzel írt levelekkel búcsúzott diákjaitól.

Egy coloradói tanárnő, Birttni Darras több mint 100, kézzel írt, személyes hangvételű levéllel búcsúzott el diákjaitól. Bár a diákokat állítólag mélyen meghatotta a kedves gesztus, az eset mögött szomorú esemény húzódott.

Darras azt írta, két hónappal búcsúja előtt történt meg vele először, hogy sírt egy szülői értekezleten. Az egyik tanítványa édesanyja ugyanis odalépett hozzá, és könnyekkel a szemében elárulta, hogy lánya valójában azért hiányzik hosszabb ideje az iskolából, mert sikertelen öngyilkossági kísérlete miatt még mindig a kórházban fekszik. A fiatal lány – akit Darras intelligens, kedves, gyönyörű lánynak ismert meg – törölte magát a közösségi médiából, búcsúleveleket hagyott – kész volt, hogy elhagyja az életet.

Több, mint 100 diáknak írt személyes üzenetet a tanár, miután egyikük öngyilkossági kísérletet tett

Darras tehetetlenségében levelet küldött a kórházba a lánynak, később pedig kiderült, hogy azzal teljesen meghatotta a kamaszt, aki nem is számított rá, hogy bárki hiányolja iskolájából. A tanárnő ezután azt gondolta, nem hagyhatja, hogy a diákok így érezzenek, ezért minden egyes tanulójának kézzel írt levéllel kedveskedett.

Több, mint 100 diáknak írt személyes üzenetet a tanár, miután egyikük öngyilkossági kísérletet tett

A diákok köreiben állítólag nagy sikert aratott a gesztus, többen is azt mondták, örökre szóló emlékként fogják őrizni a Darras által írt papírlapot.

Forrás: YahooNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top