Életmód

Orvos, aki a lelkedre is figyel

A munkahelyi vagy egyéb stressz alatt a betegségek gyakran csak lappanganak, ám hétvégén vagy szabadság alatt, a stressz elmúltával aktivizálódnak. A stressz elnyomja az immunrendszer működését, emiatt nem érezzük magunkat betegnek, ám könnyebben kapunk el fertőző betegségeket.
Orvos, aki a lelkedre is figyel

A hosszan tartó, krónikus betegségek, melyek sokszor fájdalommal, életminőség-romlással járnak, a beteg és környezete számára nagy lelki megterhelést jelentenek. A hipertónia, inzulinrezisztencia, depresszió, reflux esetében a páciensek sokszor kétségbeesetten keresik a lelki támogatást, a személyiségüket megértő, figyelmes, türelmes orvosokat, szakembereket.

Jó hír, hogy a kutatások szerint a társas támogatás, a pszichoterápia, illetve a relaxáció rendkívül hatékonyak a kórképek megelőzésében, és megdöbbentő mértékben javítják a páciensek életminőségét.

A pszichoszomatikus orvos

A Panoráma Medical Center egyedülálló szolgáltatása a pszichoszomatikus konzultáció, amely újszerű kapcsolatot hoz létre a pszichoterápiás szakemberek és a szakorvosok munkája között.  A szakrendelő pszichoszomatikus orvosai a pszichoterápia és az orvoslás területén egyaránt jártasak. A páciensek kivizsgálását és terápiáját mind pszichoterápiás, mind pedig szakorvosi szempontból átgondolják. Ennek alapján közösen alakítják ki a páciens számára legmegfelelőbb terápiás tervet.

Orvos, aki a lelkedre is figyel

A Panoráma Medical Center csendes, exkluzív, zöldövezeti szakrendelőjében a szakemberek elegendő időt és figyelmet fordíthatnak a páciensekre. A szakrendelőben sokrétűen képzett orvosok, pszichológusok és  pszichoterapeuták dolgoznak tudományosan megalapozott módszerekkel.

A Panoráma Medical Centerben a páciensek gyógyulását személyes egészségügyi asszisztensek segítik. Ők a páciensek segítőtársai: az első pillanattól kezdve figyelemmel követik gyógyulásukat, információkkal, tanácsokkal látják el, és megszervezik az ellátásukat.

Panoráma Medical Center
1025 Budapest
Páfrány u. 23/b.
Tel: +361 550 00 44
panoramamed.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top