Életmód

Ezt árulja el az ujjlenyomatod a személyiségedről

Az ujjlenyomat mindenki számára egyedi névjegy, így nem is csoda, hogy sokat elárulhat személyiségünkről!

Már külön tudomány is épül arra, hogy az ujjlenyomatok vonalainak és a személyiségjegyek összefüggéseit tanulmányozzák.

Persze most nem bocsátkoznánk tudományos fejtegetésbe, de érdemes vetni néhány pillantást az  ujjbegyeinkre, hogy megtudjunk néhány érdekességet saját magunkról. Például:

Hurkok 

Ezt árulja el az ujjlenyomatod a személyiségedről

Állítólag ez a leggyakoribb mintázat európai emberek esetében. Nyugodt, kiegyensúlyozott természetre vall, az ilyen ujjlenyomattal rendelkezők gyorsan barátkoznak és szívesen segítenek másoknak. Álmodozóak és szenvedéllyel állnak az élethez, nem csinálnak szívesen olyasmit, amibe nem tehetik bele szívüket.

Hullámok

Ezt árulja el az ujjlenyomatod a személyiségedről

Az ilyen ujjlenyomattal bírók energikusak és magabiztosak. Racionálisan gondolkodnak és nagyon makacsak, nem mindig ismerik be, ha nincs igazuk. Többnyire nagyon hűségesek, soha nem hagynának cserben egy barátot, de megesik, hogy nehezen alkalmazkodnak az új helyzetekhez.

Spirálok

Ezt árulja el az ujjlenyomatod a személyiségedről

Azok, akiknek spirálos az ujjlenyomata, gyakran tehetséges emberek, akik kiválóan analizálják környezetüket, de hajlamosak arra is, hogy gyorsan elveszítsék türelmüket. Általában kiszámíthatatlanok, gyakran rejtik el valódi érzelmeiket, ugyanis nagyon érzékeny emberekről van szó. Komplex személyiségek, akik sokszor nem is tudják, mire képesek.

Forrás: BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top