Életmód

5000 nő kosarazta ki ezt a férfit – videó

Enyhe kifejezés, hogy szerencsétlen a szerelemben.

A 34 éves, szerb Predrag Jovanovic az interneten igyekszik megtalálni a párját. Eddig mintegy 5000 nővel próbált kapcsolatba lépni a Facebookon, ám a döntő többségüktől egyáltalán nem kapott választ, mindössze 15-en akadtak, akik vették a fáradságot és néhány soros üzenetben visszautasították a férfit.

Jovanovic egy kis faluban él, ahol a korban hozzá illő helyi nők szinte egytől egyig házasságban élnek. A férfinak ráadásul az sem könnyíti meg a dolgát, hogy nagyon félénk természetű, így a legjobb megoldásnak az online párkeresést találta.

Predrag saját bevallása szerint egyáltalán nem válogatós, szinte véletlenszerűen választotta ki azokat a nőket is, akiknek üzenetet küldött. Nem csupán a hazájában, de külföldön élő nőkkel is próbált megismerkedni, mindhiába.

A férfi bevallotta: magányosnak érzi magát, és csupán arra vágyik, hogy legyen mellette egy társ. Semmi mást nem kér, csak azt, hogy végre kaphasson valakitől egy esélyt. Mint mondta, a randira igent mondó lánynak nem kell félnie tőle, szívesen találkozik vele nyilvános helyen és semmiféle váratlan, kellemetlen dolgot nem fog tenni.

 Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top