Életmód

Kitiltották a lányt az edzőteremből e miatt a felső miatt!

"Nem megfelelő" felsőben szeretett volna edzeni az egyetemi konditeremben – kitiltották.

Danielle, egy amerikai egyetem hallgatója úgy döntött, nem egy lyukasra izzadt tesipólóban szeretne lemenni az edzőterembe. Helyette egy kényelmes és divatosabb felsőt választott – szíve joga, gondolta. Gondolta.

Az egyetemi edzőterem vezetői ugyanis kitiltással jutalmazták stílushúzását. Szerintük a felső ugyanis “nem megfelelő” viselet a testedzéshez. Na most: halványan derengő edzőtermi emlékeim alapján azt is meg merném kockáztatni, hogy olyanok is akadnak, akik sportmelltartóban (vagy legalábbis arra kísértetiesen emlékeztető rövid felsőben) sportolnak, és még azzal sincs semmi baj. Az izzadtság meg a vörös fejek valahogy amúgy is képesek még a legszebb testeket is deszexualizálni, de idáig már nem is érdemes elmenni ennek az esetnek kapcsán.

Lényeg, hogy erről a felsőről volt szó, mindenki nézze meg magának jól az erkölcstelenség tavaszi kollekcióját:

Kitiltották a lányt az edzőteremből emiatt a felső miatt!

A felső állítólag túl sokat láttat a lány hátából, és egyébként az is kiderül az iskolai dress code szabályzatból, hogy milyen is a megfelelő hátkivágás. Itt van, mit lehet és mit nem:

Kitiltották a lányt az edzőteremből emiatt a felső miatt!

A női hallgatók egyébként már régóta panaszkodnak az iskola szigorú öltözködési szabályaira, és Danielle felháborodott fotómegosztása is körbejárta már az internetet, szóval reméljük, hamarosan a Washington and Lee University ajtaján is bekopog 2016. 

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top