Életmód

Nyoma veszett a 48 éves cukorbeteg nőnek Pesten

Április 26-án, kedden este adott utoljára életjelet magáról a 48 éves Jakabfy Gabriella, aki akkor azt mondta, egy óra múlva hazaérkezik. A cukorbeteg asszonyt azóta sem találják. Az eltűnt budapesti nő felkutatásában a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2016. április 26-án kedden este nyolc körül beszélt családjával utoljára a 48 éves budapesti asszony. Jakabfy Gabriella akkor telefonon azt mondta, egy óra múlva hazaér 8. kerületi otthonába, ám ez azóta sem történt meg. Az eltűnt asszony állítólag egyik régi ismerősével találkozott.

A 165-170 centiméter magas, barna szemű, vállig érő vörös hajú nő cukorbeteg, gyógyszereit nem vitte magával, nem tudni, egészségi állapota hogyan változott az elmúlt napokban.

A rendőrség kéri, aki bármilyen információval rendelkezik Gabriella eltűnésének körülményeivel vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, mindenképpen jelezze az ingyenes 107, 112 segélyhívószámok egyikén vagy a 80/555-111-es telefontanú számon.

(Borsonline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top