Életmód

Ez a kisfiú majdnem meghalt két nappal azután, hogy leesett a bicikliről

A kisfiúnak kutya baja nem volt néhány horzsoláson kívül, mikor leesett biciklijéről, néhány nap múlva azonban már életéért küzdött.

Egy édesanya osztotta meg a tanulságos és hátborzongató történetet kisfiáról, akinek majdnem életébe került egy hétköznapinak látszó biciklibaleset.

A 10 éves Jaden Rivera testvérével biciklizett, mikor esett egyet, és persze kicsit lehorzsolta térdét és könyökét, a baleset után azonnal vissza is pattant bringájára, mintha mi sem történt volna. Igaz, sisakot nem viselt, de úgy tűnt, semmi komolyabb baja nincs. A kisfiú másnap megint energikus és jókedvű volt, de szúró fájdalomra panaszkodott a sebek környékén.

A második napra állapota súlyos fordulatot vett: letargikus volt, nem akart mozdulni sem, erőtlennek érezte magát. Mikor hányni kezdett, édesanyja azonnal bevitte a kórházba. Kiderült, hogy a kisfiúnak megrepedt a koponyája és epidurális hematóma alakult ki nála. 

Ez a kisfiú majdnem meghalt két nappal azután, hogy leesett a bicikliről

Jadent végül is megműtötték, de még az orvosok szerint is csoda, hogy végül felépülhetett. Édesanyja szeretné rá felhívni a figyelmet, hogy a gyerekeket mindig csak megfelelő védőfelszereléssel engedjék sportolni.

Forrás: CBSNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top