Életmód

Nem kellett volna 40 évet várnom, hogy póló nélkül menjek a strandra – önmagunk elfogadására biztat az apuka

Tony Posnanski posztja arról, hogyan fogadta el testét, hihetetlenül nagyot ment: emberek ezreit inspirálta azzal, hogy megosztotta történetét.

 A kétgyermekes apuka, Tony Posnanski éveken át gyűlölte a kinézetét. Egészségtelenül evett és hatalmas ruhákkal takargatta magát. Hogy levegye a pólóját a strandon? Fel sem merült! Azonban nemrég a kisfia megkérdezte, elviszi-e a közelgő születésnapján úszni vagy strandolni. A férfi csak legyintett, hogy “Majd meglátjuk!” miközben magában arra gondolt, nincs az az Isten, hogy félmeztelenül mutatkozzon a tengerparton.

 De aztán rájött, hogy ez sem magával, sem a fiával szemben nem fair. Ezért elhatározta, hogy júniusra szuper formába hozza magát, hogy szégyenkezés nélkül teljesíteni tudja fia kívánságát.

A bombaformától még messze van tudja ezt ő maga is, de nem érdekli, mert végre elfogadta magát. “Eddig mindig úgy néztem a tükörbe, hogy utáltam, amit látok. De nem tegnap. Tegnap a lógó bőrben és a mellekben nem a kövérséget láttam. Hiszen a lógó bőrt nemrég háj feszítette ki. Mitől volt az jobb? A melleket pedig őszintén, ki nem szereti?” – fogalmazott a Facebook-posztjában, ami mellé egy félmeztelen szelfit is mellékelt!

“Tegnap valaki olyat láttam a tükörben, akit szeretek. Nem csak azért mert jó a humora, tisztelettudó és keményen dolgozik, hanem azért mert jól is néz ki. Nem kellett volna 40 évet várnom, hogy félmeztelenül menjek úszni. Megmondtam a fiamnak, hogy elviszem aquaparkba, tengerpartra, vagy ahová akarja júniusban. De aztán úgy döntöttem, hogy nem. Holnap viszem el.”

Az inspiráló posztot eddig 12 ezren lájkolták, és 500-an osztották meg. A férfi azt mondja, eddig egyetlen cikizős vagy gyalázós kommentet sem kapott.

Forrás: GoodtoKnow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top