Életmód

Elképesztő úton talált rá rég elvesztett bátyjára, akinek egyből az életét is megmentette

Az 56 éves nő 8 éves kora óta keresi biológiai családját. Mikor bátyjára bukkant, a férfinak egyből életmentő segítséget is nyújtott.
Elképesztő úton talált rá rég elvesztett bátyjára, akinek egyből az életét is megmentette

 Lupe Villanueva (56) 8 éves volt, mikor megtudta, hogy szülei örökbe fogadták. Ettől a ponttól kezdve Lupe rendíthetetlenül kereste biológiai családját. Közel 50 évvel később rá is talált bátyjára – aki közelebb volt hozzá, mint hitte.

 A nő mindent megtett, hogy rátaláljon eredeti gyökereire, mégis véletlen találkozások segítették a sikerben. Miután kiderítette, ki volt az anyja, és rátalált egy féltestvérére, egy kolléganőjével folytatott beszélgetés hozta meg a sorsdöntő fordulatot. A két barátnő gyerekkori fotókat mutogatott egymásnak, mikor Lupe kolléganője azt mondta: “Uramisten, pont úgy nézel ki, mint a férjem, Frank!”

Ezután Lupe és Frank azt hitték, unokatestvérek, de a szálak további göngyölítésével kiderült, hogy több van köztük: édestestvérek. Ráadásul éveken keresztül szinte szomszédok is voltak!

Elképesztő úton talált rá rég elvesztett bátyjára, akinek egyből az életét is megmentette

De az egymásra találás boldogságát sötét felhő árnyékolta be: Frank cukorbetegsége miatt a veséje közel került a leálláshoz. Az orvosok azt mondták, donor nélkül meghal. Ekkor azonban Lupe önzetlenül felajánlotta a segítségét: újdonsült fivérének ajándékozta az egyik veséjét. A férfi el sem akarta fogadni, végül pedig nem győzött elég hálás lenni. “Nem kell megköszönnöd. Nekünk ez a végzetünk. És most már örökre egymás részei leszünk” – válaszolta a nővére.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top