Horoszkóp

Mit látsz a képen? Izgalmas részletet árul el a személyiségedről. Kihagyhatatlan teszt következik

Nincs más dolgod, csak rápillantani erre a szokatlanul furcsa képre, majd eldönteni, mit látsz rajta, aztán pedig kikeresni a válaszok között, amire először felfigyeltél. Talán nem is hinnéd, egy ilyen egyszerű teszt is mennyi mindent árul el rólad. Kihagyhatatlan személyiségteszt következik.

Az úgynevezett Rorschach-teszt az egész világon elterjedt, az a lényege, hogy tíz, első ránézésre egyszerű tintapacának tűnő képről kell megállapítani, vajon mit vélsz felfedezni az elmosódott ábrákon. Ez a személyiségteszt is hasonló elven alapszik, igaz, ezúttal ugyanakkor mindössze egyetlen képet kell megnézned, és eldönteni, hogy mit látsz rajta. Rossz válasz nem létezik, így nyugodtan engedd szabadjára a fantáziádat. Nos, mi ragadja meg a figyelmedet először ezen a szokatlan festményen?

személyiségteszt kép

Mit látsz a képen először? (Thinkstockphotos)

Ezt árulja el a személyiségedről az éjjeli tavon ringatózó hajó

Döntésed azt mutatja, hogy számodra különösen fontos a belső béke fenntartása vagy visszanyerése. Arról is árulkodhat, hogy bagoly típus lehetsz, aki éjszaka is aktív, miközben a többiek már az igazak álmát alusszák. Az a csend és béke, ami ilyenkor honol, semmihez sem fogható biztonságérzetet ad neked. Valószínűleg megtanultad az élettől, hogy bizonyos dolgok miatt fölösleges aggódni, a bölcsességed valójában irigylésre méltó. Ha a képnek ez a része fogott meg elsőként, kifejezetten zavar a túl nagy zaj és nehezen viseled a tömeget.

személyiségteszt kép festmény részlet

A belső béke fontos számodra (Thinkstockphotos)

Ezt mesélik a személyiségedről a női alakok

Ha a képnek ez a részlete rajzolódott ki először előtted, akkor nyilvánvalóan nagyon szeretnéd most szívből élvezni az élet minden pillanatát és örömét. A nők a képen énekelnek, táncolnak, hangszeren játszanak és felettébb jókedvűek, amivel te is könnyen azonosulsz. Könnyen lehet, remek barátok vesznek körül, akikkel csupa móka és kacagás az együttlét, ugyanakkor a bajban is kitartotok egymás mellett. Törekszel, hogy az életed minden részét megfelelően, túlzások nélkül kezeld. Tisztában vagy az értékeiddel, a tehetségeddel. Igazán nagy öröm, ha olyan munkát végzel, amiben meg is csillogtathatod a személyiségedet. Sokan keresik a társaságodat, mert igazán szeretetreméltó ember vagy.

személyiségteszt kép festmény

Tehetséges ember vagy (Thinkstockphotos)

Ezt árulja el rólad az öregember arca

Igazán nagy élettapasztalattal rendelkezel akkor is, ha még egyáltalán nem vagy idős. A kortársakhoz képest bölcsebb és általában boldogabb is vagy, mert sok örömteli pillanatban volt már eddig is részed. Persze, a te életed sem mentes a problémáktól, de jól tudod, hogy az akadályok azért vannak, hogy legyőzhesd őket. Épp ezért ritkán lógatod az orrodat, inkább a tettek mezejére lépsz, és használod a problémamegoldó képességet. Sosem csak magadra gondolsz, mások jóléte is fontos számodra. Igazán empatikus és együtt érző embernek ismernek a többiek. Megbecsülöd az élet apró örömeit, azokat a pillanatokat is nagyra értékeled, amelyek felett mások tekintete könnyen átsiklik.

személyiségteszt kép festmény részlet

Bölcs embernek ismernek a többiek (Thinkstockphotos)

(via understanding compassion)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top