Életmód

Ezt a babás edzést még a kicsik is imádják

Sok anyuka a szülés után arról panaszkodik, hogy bár szeretne mozogni, a kicsi mellett nincs rá ideje. Most mutatunk valakit, akit ez sem tartott vissza a sportolástól.

Minden anyuka szeretné visszanyerni szülés előtti alakját, természetesen mihamarabb. Persze a tervek kapcsán az élet állandóan közbeszól, és hacsak nem vagy milliomos, és nem tudsz megfizetni személyzetet, hogy mindent megcsináljanak helyetted, igen nehéz olyan körülményeket teremtened, hogy azok ideálisak legyenek a fogyáshoz és a tökéletesen egészséges életmódhoz. 

A szerencséseknek mégis sikerül időt szakítaniuk magukra. Kinek így, kinek úgy. Ez a kismama például úgy gondolta, jobb lehetőség híján a gyermekével együtt edz. De nem is akárhogyan. Minden gyakorlatnál vele van a kicsi, sőt súlyként be is épül a gyakorlatokba. Utóbbi viszont megint kizáró tényező a legtöbb anyánál, ugyanis kevesen vannak olyan jó erőben, hogy ezt az edzést végig tudják csinálni. Mindenesetre dicséretes!

 

Super good for your body and baby !!!By:@baby_fitgym

Közzétette: Amazing Braids and Makeup – 2016. március 28.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top