Te is kidobálod a párod régi ruháit?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Vannak, akik szerint a felesleges cuccok kiselejtezése jobb, mint a szex.
2016. 03. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Te is kidobálod a párod régi ruháit?Minden hetedik nő a partnere megkérdezése nélkül is kiselejtezi a férfi gardróbjából azokat a holmikat, melyek szerinte túl régiek, lestrapáltak, vagy egyszerűen csak nem illenek hozzá – derült ki egy Angliában készült felmérésből. A saját ruhásszekrényükkel már kevésbé bánnak kritikusan: az eredmények azt mutatták, hogy az átlagos nő 16 olyan ruhadarabot őrizget, melyet soha nem vesz fel.

Persze nem csupán felesleges ruhákat, de más használaton kívüli holmikat is előszeretettel tesz félre az ember: a legtöbben azokhoz a cuccokhoz ragaszkodnak, melyek a gyerekkorukra emlékeztetik őket.

A válaszadók negyede szakítás után szeret a leginkább megszabadulni az ex nála maradt holmijaitól. A legtöbben – 75 százalék – azonban a tavaszt tartja a legjobb apropónak arra, hogy kidobálja a feleslegessé vált tárgyakat.

A döntő többség kifejezett megkönnyebbülést érez, ha megszabadul a haszontalan cuccoktól, a nők 11 százaléka pedig úgy véli, hogy egy kiadós selejtezés még a szexnél is jobb.

Címkék: tavasz szemét régi
Olvass tovább

Hozzászólások