A negyvenes nők öltözködnek a legjobban

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Idő kell ahhoz, hogy megbarátkozzunk a testünkkel és megtaláljuk saját stílusunkat.
2016. 03. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A negyvenes nők öltözködnek a legjobban A nők a negyvenes éveikben tudják a legbiztosabban, hogy mi áll jól nekik, következésképp stílusosabban öltözködnek, mint a fiatalabb korosztályok – állítja egy tanulmány.

A legtöbbet a 25 év alatti korosztály bizonytalankodik ruhavásárláskor: 40 százalékuknak gyakorlatilag fogalmuk sincs, miben néznek ki jól, minden ötödik fiatal nő pedig anélkül nem is vesz meg semmilyen holmit, hogy ne kérné ki egy barátnője véleményét.

A felmérésben megkérdezettek egyharmada bevallotta, hogy még keresi a stílusát, minden negyedik nő pedig rendszeresen vásárol magának olyan cuccokat, melyeket aztán sohasem vesz fel.

Miközben huszonévesen még próbálgatjuk a különféle stílusokat és gyakran elégedetlenkedünk a testünkkel, az évek múlásával nem csupán az ízlés finomodik, de egyre kényelmesebben érezzük magunkat a bőrünkben, és nagyjából 45 éves korunkra jutunk el stílusosságunk csúcsára.

Olvass tovább

Hozzászólások

turrita75 2013-03-11 23:10

Szerintem a mai huszonéves lányok is nagyon jól tudnak öltözni - tudják, hogy sminkeljenek, milyen színek állnak jól nekik stb. 

Többet költenek magukra, jobban érdekli őket a divat, mint anno engem. Sokmindenben céltudatosabbak, öntudatosabbak, mint anno mi, viszont sokkal több dolgon agyalnak is, ami szerintem tök felesleges.

 

Engem anno baromira nem érdekelt a divat, de a pasijaimat sem. Engem az érdekelt, h kényelmes legyen a cucc, buliban meg szexi,  a pasikat meg kábé annyi,h h mennyi látszik/sejlik belőlem, és hogy lehetne megszabadítani a cuccaimtól. 

Persze, pénzem sem lett volna öltözködni, türelmem sem turkálóba járni.

 

Manapság már több mindent megengedhetek magamnak, más közegben mozgok, és persze több takargatnivalóm is lett, úgyhogy gondolom, finomodott a stílusom. 

Rozsa123 2013-03-11 20:23

Hát valaki lejebb írta, hogy a negyvesen nőknek már van rá keretük, hogy igazán felöltöztessék magukat. 

Én nem hiszem , hogy addigra jönnek rá mi a jó, mi felel meg a stílusuknak.. miért lenne ez így?

A testük folyamatosan változásokon megy keresztül, szerintem a stílust nem lehet megvásárolni.. :)

curious 2013-03-10 21:39

ania azt írta, hogy pénzük ÉS ízlésük

togo 2013-03-10 20:40

Hatalmas tévedés ez az állításod! Az egy dolog, hogy kinek mennyi pénze van, fürödhet is a pénzében, ha nincs izlése.

 

A gond csupán annyi, hogy akinek nincs izlése, az felvesz mindent magára, ami akár divatos, akár nem divatos, habár úgy áll rajta, mint tehénen a gatya, de nem számít, mert divatos, tendi és ez a fontos. Birkává válik, csak azt látja, hogy a többi emberen mi van és neki is kell olyan. Soha nem szerettem, ha szembe jött velem az utcán akárki is ugyan olyan ruhában/cipőben, etc., mint ami rajtam volt. Az már tucatárunak számít, tömegesen jelennek meg a z utcán az ilyen dolgokban. 

 

A durkálós boltokból öltözködnek a nagy színésznőink, celebjeink egyike-másika, olvastam már olyan cikket, amiben a drága Márk stylist arról beszélt, hogy mennyire változatosan lehet ilyen üzletekből öltözködni. Hatalmas igazság van benne. 

Torolt_felhasznalo_699493 2013-03-10 19:54

Így van. 

 

Sokszor egy márkás vucc sem tart sem tovább, mint egy kevésbé márkás.

P.F.Dia 2013-03-10 19:51

inkább úgy fogalmaznék: ízlésük

(mert az,hogy van pénzük, nem jelenti azt, hogy jól tud öltözködni, tudja, mi áll neki jól, v. csak és a márka és a divat az elsődleges szempont. A pénz édeskevés ebből a szempontból;)

Stílus, ízlés, és egy jó tükör, vagyis önkritika kell hozzá -szerintem.

Anda39 2013-03-10 19:24

Nem így van. Turkálóból is lehet nagyon csinosan öltözködni, és (az amerikai celebeket látva) drága holmikkal is lehet nevetséges egy nő.