Életmód

100 napos edzés kihívás – így fogyott 25 kilót ez a nő (videó)

Lakeisha Shurn 157 kilósan vágott bele a kihívásba, 100 napig mindennap edzett, és videóra is vette az edzéseit, hogy utána egy videóba sűrítve inspiráljon a példájával minket.

Lakeisha 25 kilótól szabadult meg 100 nap alatt a mindennapos edzéssel, ami motiváló lehet mindenkinek, aki szeretne leadni a súlyából vagy csak formálódni kicsit. 100 nap még belátható időtartam, akár még centit is vághatunk, és utána úgyis annyira hozzászokunk a edzéshez, hogy már el sem tudjuk nélküle képzelni a napjainkat.

Az biztos, hogy én kipróbálom, még ha kicsit változtatok is a programon, mivel edzőterembe nincs lehetőségem járni, de azért azt, hogy naponta lenyomjak itthon egy edzést, tudom vállalni. Miért ne? Hátha rám is olyan hatással lesz, hogy még egy méretet lefogyok, és nyárra beleférek a szülés előtti ruháimba.

Lakeisha önbizalmára nagyon jó hatással volt az, hogy két méretet fogyott, és persze nem áll meg, folytatja az útját a normál testsúly felé. Én nagyon drukkolok neki, hogy elérje a célját.

Olvass még többet nagy fogyásokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top