Életmód

Borozgatás közben edz ez a nő – videó

Új motivációt talált az edzéshez ez a nő: méghozzá egy-két üveg vörösbor formájában.

Azt már tudjuk, hogy a vörösbor jót tesz a fogyókúrának, és akár az edzést is kiválthatja, az viszont meg sem fordult a fejünkben, hogy a borozgatás és az edzés kombinálható tevékenységek!

Since today is #nationalwineday I thought it was only fitting to post another #wineworkout – this time focusing on #lowerbody ????lace up your shoes, pour a glass, and let's celebrate together ????(disclaimer: always drink responsibly and in moderation). #wine #winelover #nationaldrinkwineday #bestdayever

Posted by April Storey on Thursday, 18 February 2016

April Storey személyi edző azonban bemutatót tart a különleges edzésből: vörösboros üvegeket használ súlyzó helyet, és egy-egy kitörés, vagy fekvőtámasz között bele is kortyol a poharába.

That's The Spirit

Quit wine-ing and work out. (Credit: Joe Menezes, https://www.facebook.com/onceuponawine/posts/782116865256234)

Posted by George Takei on Saturday, 20 February 2016

Akármennyire is egészséges a vörösbor, April módszerét nem ajánljuk: hiszen amíg edzés közben nő a pulzusod, a bor kifejezetten fáraszt, ezért összezavarodhat a szívritmusodat. Tartogasd csak a vörösbort az edzés utánra, lefekvés előttre – így mindkettő jótékony hatását maximálisan kiélvezheted!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top