Életmód

Ezeket idd, ha fogyni akarsz

Arról sokat olvasunk, hogy milyen ételeket kell ennünk, ha fogyni szeretnénk, de az italokról kevesebb szó esik. Most elárulunk egyből hármat is, ami jól jöhet, ha diétázunk.

1. Kávé

Jó hír minden kávérajongónak: ez a csodás ital jól jöhet akkor is, ha diétázni szeretnénk. A kávé a természet energiaitala, serkentőleg hat ránk, ráadásul az emésztésünket is felpörgeti. Állítólag ha edzés előtt dobunk be egy kávét, még több kalóriát is égethetünk – csak arra figyeljünk, hogy a cukrot és a tejet hagyjuk ki.

Ezeket idd, ha fogyni akarsz

2. Jeges víz

A jó öreg mezei víz – jobban oltja a szomjot mindenféle cukros gyümölcslénél vagy üdítőitalnál. Ráadásul ha a vízbe még egy kis jeget teszünk, a kalóriaégetés is jobban beindulhat.

3. Zöld tea

Ha valaki kávé helyett inkább teapárti lenne, akkor sincs oka a búsulásra. A zöld tea szinte nullkalóriás, ráadásul még a zsírégetést is serkenti. Arról nem is beszélve, hogy mennyi más csodás élettani hatása van. Mindig frissen készítsük el, és ügyeljünk rá, hogy ne adjunk hozzá cukrot vagy más édesítőt.

Forrás: Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top