Életmód

Tölts egy napot Béres Alexandrával!

Regisztrálj és nyerj egy wellnessnapot fitnesz világ- és Európa-bajnokunkkal, Béres Alexandrával! A mozgás és az egészséges táplálkozás a hosszú élet titka – szabadulj ki a szürke hétköznapokból, és töltődj fel egy ötcsillagos hotelben!
Tölts egy napot Béres Alexandrával!

A felgyorsult életmód miatt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az egészséges táplálkozás mennyire fontos az életünkben. Az ételeket sokszor egyszerűen és gyorsan készítjük el, amivel időt spórolunk, de rendelkeznek vajon minden, az emberi test számára szükséges tápanyaggal az általában ebédre, vacsorára fogyasztott ételeink?

Nem feltétlenül. Az egészség szempontjából fontos omega-3-zsírsavakat például nagy valószínűséggel nem tartalmazzák mindennapi betevőink, ugyanis nagyon nehéz hozzájuk jutni. Testünk magától nem képes előállítani, a természetben pedig főként olyan halakban fordulnak elő, mint a lazac, a hering vagy a szardínia. Az omega-3-savak jelentősége igen nagy: több tanulmány is rámutatott, javítja az agyműködést, fokozza a szellemi frissességet, sőt a látásra is jó hatással van.

Tölts egy napot Béres Alexandrával!

Lazacból, heringből és más tengeri halból azonban Magyarországon köztudottan nem fogyasztunk eleget, sőt a megfelelő mennyiségű omega-3-savakat még a hagyományosan nagy halevő norvégok is táplálékkiegészítők segítségével pótolják. A Natural Pharmaceuticals omega-3-zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítőit eddig vásárlók százezrei választották Európa számos országában – közéjük tartozik fitnesz-világ- és Európa-bajnokunk, Béres Alexandra is.

“A rohanó hétköznapok során ritkán van alkalmunk arra, hogy olyan ételeket főzzünk, melyek teljesen lefedik a család tápanyag-fogyasztási igényeit. Az egészséges élelmiszerek helyét egyre nagyobb mértékben veszik át a kis tápértékű ételek, melynek következtében nem juttatunk a szervezetünkbe elég vitamint, ásványi anyagot és omega-3-zsírsavakat. Jó ügyek mellé mindig szívesen állok, ezért örömmel lettem a Natural Pharmaceuticals magyarországi nagykövete, és mindenkit szeretettel várok a novemberi Egészség Napunkon!” – összegez Béres Alexandra fitnesz világbajnok.

A “Töltsön egy napot Béres Alexandrával” akció keretein belül most te is csatlakozhatsz az egészségtudatos emberekhez. A sorsolás szerencsés nyertesei részt vehetnek a november 5-i Egészség Napon, melynek házigazdája Béres Alexandra lesz. A nap során fitnesz- és wellnessprogramokkal várja Alexandra és a Natural Pharmaceuticals a vendégeket egy budapesti luxushotelben.

Tölts egy napot Béres Alexandrával!

A játékra jelentkezéshez kattints IDE, a szabályzatot és a részvételi feltételeket pedig ITT találod.

Ne keseredj el, ha az első sorsoláson éppen nem nyertél – a november 5-i rendezvényig minden hónapban két alkalommal lesz sorsolás. A szerencsés nyerteseket a Natural Pharmaceuticals a honlapján keresztül értesíti, amit IDE kattintva érhetsz el.

* A Natural Pharmaceuticals Sp.z.o.o. és a Natural Pharmaceuticals Kft. (továbbiakban: “Szervezők“) promóciót szerveznek (továbbiakban: “Játék”), amelyben azon, a 2. pontban foglalt feltételeknek megfelelő személyek (továbbiakban “Játékos“) vehetnek részt, akik Omega Marine Forte+ kéthavi készletet vásároltak a sorsolást megelőző napig, illetve akik OmegaMarine Forte+ , Multivitamina+, Magnezium B6+, Vitamin C+ vagy Vitamin D+ 1 éves készletét vásárolták meg a sorsolást megelőző 11 hónapban (lásd 3. pont) a jelen játékszabályzatban (a továbbiakban: “Játékszabályzat”) meghatározott módon, valamint megfelelnek a Játékszabályzatban írt valamennyi feltételnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top