Életmód

Ez a hosszú élet titka a 105 éves asszony szerint

A kilenc dédunokát számláló 105 éves asszony minden szombaton maga készíti igazi angol reggelijét. A hosszú és élvezetes élet titka szerinte ebben rejlik.

A brit Kathleen Hilton a napokban ünnepelhette 105. születésnapját. Úgy gondolja, hosszú életének titka a valódi angol reggeliben rejlik. A hat unokával és kilenc dédunokával is büszkélkedő asszony minden szombaton maga készíti a szalonnából, kolbászból, tojásból és babból összeállított reggelit, ami állítása szerint egész hétre jókedvre deríti.

Az 1911. február 10-én született asszony a 100. születésnapjáig egyedül élt, de még ma is önellátó, alig szorul segítségre. Férjével a 2. világháború befejezése előtt nem sokkal ismerkedett meg az akkor könyvelőként dolgozó fiatal nő. Kathleen öt gyermeket hozott a világra. Hosszú és boldog házasságuk 1984-ben ért véget, amikor a férj, Matt meghalt.

A 105 éves idős asszonynak a 100. és a mostani születésnapja alkalmából még II. Erzsébet királynő is üdvözlőkártyán gratulált. Mi is jó egészséget kívánunk neki!

Kathleen február 10-én ünnepelte 105. születésnapját
Kathleen február 10-én ünnepelte 105. születésnapját

Olvass még a hosszú élet titkáról az NLCafén:

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top