Életmód

A fogyókúrázók 4 legőrültebb túlkapása

Vannak, akik képtelenek belátni, hogy a fogyókúra nem egyik napról a másikra hoz eredményt, ezért bármilyen őrültséget hajlandók bevetni, hogy növeljék a hatékonyságát.

A fogyókúrázók X legőrültebb túlkapása

A fogyókúra mélypontjain mindannyiunknak eszébe jutott már valamelyik megoldás az alábbiak közül. De ne feledjük, a leghatékonyabb módja a súlyunk megtartásának, nem az, ha őrült szokások, hanem ha egy a számunkra hosszú távon megfelelő életmódra váltás hívei leszünk. 

Lássuk, milyen eszement dolgokat vagyunk képesek megtenni a vékony alakért!

1. Nyelvműtét

A műanyag nyelvtapasz beültetése után a szilárd ételek fogyasztása fájdalmas tortúrává válik, ezért állítólag ez a leghatékonyabb fogyókúra. Legalábbis volt, hiszen nemrég az amerikai plasztikai sebészek körében betiltották az alkalmazását.

2. Hashajtók

A gyors anyagcsere valóban segít a fogyásban, de ezt nem hashajtókkal, hanem egészséges, rostgazdag étkezéssel és mozgással kellene elérni. A hashajtók túlzásba vitelének kellemetlen hatásai (hasmenés, görcsök, hányinger, véres széklet) nem hisszük, hogy megérnék a lapos hasat!

3. Fűző

Bármilyen hihetetlen, a középkori agymenés még a 21. században is divat a karcsú derékre áhítozó nők körében! Olyan hírességek esküsznek rá, mint Jessica Alba vagy Khloe Kardashian. De a fűző állandó viselése légzésproblémákhoz, sőt akár a belső szervek maradandó károsodásához is vezethet. 

4. Dohányzás

Hiába vagyunk tisztában a dohányzás káros hatásaival, sokan mégis ódzkodnak a leszokástól. Hogy miért? Attól félnek, hogy a cigi letételével egyenes arányban szaladnak majd fel a kilók is. Valóban sokan híznak el a leszokás után, de ez kellő odafigyeléssel megelőzhető!

Forrás: SkinnyMom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top