Életmód

Durván megalázta a duci lányt az eladó – videó

Beszóltak a duci lánynak az áruházban, csupán azért, mert szeretett volna felpróbálni néhány ruhát. Nem hagyta szó nélkül.

Shiann Friesen amerikai plus size blogger egy Walmart áruházban szeretett volna felpróbálni néhány ruhát, ám amikor a kiválasztott holmikkal a próbafülke felé tartott, egy eladó megállította és kivette a kezéből a ruhákat. Amikor a lány kérdőre vonta, hogy miért teszi ezt, az eladó közölte vele, hogy úgysem lesznek rá jók a ruhák, csak kitágítaná őket.

Beszólt az eladó a duci lánynak, mert ruhát akart próbálni - videó

A lány gyorsan bekapcsolta a telefonján a kamerát, így részben fel tudta venni, hogy milyen megalázó módon bánt vele az áruház alkalmazottja. A videót a YouTube-on tette közzé, már több mint 700 ezren nézték meg.

A fiatal lány panaszt tett a Walmartnál, akik elnézést kértek tőle, ám azt nem lehet tudni, hogy az érintett alkalmazott kapott-e bármiféle megrovást vagy büntetést a viselkedéséért.

“Azt akarom, hogy tudjátok, hogy senkinek nincs joga diszkriminálni benneteket, és ha megteszik, álljatok ki magatokért” – fogalmazott Shiann.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top