Életmód

Valentin-napi ajándék: erre tuti nem számít a pasid

Mi lenne, ha valami olyan ajándékot adnál a szerelmednek Valentin-napra, amire még csak nem is számít? Mutatjuk, mire gondoltunk:

Nem tudod, mivel kedveskedhetnél a párodnak Valentin-napra? Biztosan volt már olyan, hogy ajánlott valami programot, amihez nagy kedve lett volna, de te leszavaztad. Esetleg van valamilyen hobbija, amit már régóta meg szeretne mutatni neked, de őszintén szólva sosem hozott lázba a dolog? Mi lenne ha Valentin-nap alkalmából engednél egy kicsit, és őszinte odafigyeléssel kipróbálnád a kedvenc videojátékát, megnéznétek közösen egy meccset, vagy elmennél vele biliárdozni, és hagynád, hogy nagy lelkesedéssel magyarázza a szabályokat? Ennél különlegesebb ajándékot nem is adhatnál neki Valentin-napra.

Valentin napi ajándék ötletek: próbáljatok ki valami újat

Ha megbeszélitek, oda-vissza is működhet a dolog, mondjuk közösen elmentek abba az étterembe, ahova eddig csak a haverjaival járt, mert te kijelentetted, hogy te ott biztosan nem találnál kedvedre való ételt, este pedig elmenne veled színházba? Új élményekkel gazdagodtok, és közben közelebb is kerültök egymáshoz, ha hajlandóak vagytok kipróbálni egymás hobbiját, még ha távol is áll tőletek.

Persze ahhoz, hogy valóban jól sikerüljön a Valentin-napi ajándék program, fontos, hogy csak akkor válasszátok ezt a megoldást, ha tényleg képesek vagytok félretenni az előítéleteiteket. Ha kételyetek van, akkor jobb, ha inkább olyan programot választotok Valentin-napi ajándékként, amit mondjuk már mindketten régóta ki szerettetek volna próbálni. Például menjetek el paintballozni.

Valentin napi ajándék ötletek: próbáljatok ki valami újat

Még több Valentin-napi ajándékötlet az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top