Életmód

Ki hinné: ennyi minden jár egy nő fejében egyszerre

Netes hős lett a férj, aki megkérte feleségét, jegyzetelje le, mire gondol. Az eredmény tényleg megdöbbentő.

Erre egyébként azután került sor, hogy Stephen, akinek vezetéknevét nem hozták nyilvánosságra, megunta, hogy párja folyton arra panaszkodik, hogy túl sok mindent kell észben tartania. “Folyton azt mondogatta, egy napig se húznám ki a gondolataival. Én meg kíváncsi voltam, tényleg ennyire súlyos-e a helyzet” – idézi a Bored Panda Stephent, aki az elkészülte után a rajzot a Facebookon is megosztotta.

Ki hinné: ennyi minden jár egy nő fejében egyszerre

És innentől kezdve nem volt megállás. A poszt vírusszerűen terjedni kezdett, a férjből pedig egy csapásra netes hős lett. Ahogy egyébként a rajzon is látszik, a feleséget valóban számtalan dolog aggasztja egyszerre: a gyermekei, a felfordulás a lakásban, különös tekintettel a hűtő alatti piszokra, a férje, a szex, az ebéd, a befizetetlen számlák, a munkatársai, a diákhitel, a tévéműsor, a Doctor Who főcímdala. Hogy csak néhányat említsünk a rajzon szereplő dolgokról.

Ki hinné: ennyi minden jár egy nő fejében egyszerre

Ezek után úgy hisszük, sem Stephennek, sem más férfinak nem kell csodálkoznia azon, hogy felesége nehezen merül álomba éjszakánként.

Forrás: Bored Panda

Kép forrása: szintén Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top